Відомий український комік Володимир Зеленський показав "розкішну" трасу Мелітополь-Одеса. Відповідне відео він опублікував на сторінці в Facebook.

"Хороша дорога, наша. Ось вона красуня, дзеркало…. Дорога в Європу…", - зазначив шоумен.

Шанувальники можливого майбутнього кандидата в президенти відзначили, що жахливий стан дороги, однак за їх запевненням справи йдуть гірше в місті Сміла по трасі Кривий Ріг-Київ. Вони відзначили, що місця знайомі і стан жахливий там вже не перший рік і порадили Зеленском берегти нирки.

" Це просто жах", "Знайомі місця, ми пам'ятаємо цю дорогу ще цілої!", "Бережіть нирки!", "пообіцяй,що полагодиш її в першу чергу!?", "А че, в припрыжку в Європу веселіше", - коментують користувачі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дорога в Европу(

Geplaatst door Владимир Зеленский op Maandag 24 december 2018

Раніше повідомлялося, що відомий український комік Володимир Зеленський всерйоз має намір брати участь у виборах. Інформація про це надходить з багатьох регіонів України.

Партія Володимира Зеленського під назвою "Слуга народу" збирає гроші на передвиборну кампанію. Фінансування вони шукають у політиків регіонального масштабу.

Стало відомо, що представники Зеленського звертаються до регіональних депутатам з різних областей України. На даний момент переговори ще не скінчилися, однак потенційним представникам партії вже назвали конкретні суми, які допоможуть з набуттям і використанням бренду.

Нагадаємо, Зеленський сказав, хто повинен очолити Україну. Шоумен назвав основна якість, якою повинен володіти президент.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відверто розповів історію кохання всього життя. Зеленський поділився, як зробив пропозицію своїй обраниці.

Знай. ua писав, що у Зеленського з'явився двійник: Тепер ви офіційно увійшли в передвиборну кампанію. У мережі з'явилася фейкова сторінка українського коміка і продюсера Володимира Зеленського.