До новорічної ночі ще залишається трохи часу, але телеведуча Леся Нікітюк поспішила нагадати про себе і повідомити про те, що буде просити у Діда Мороза для своїх шанувальниць. Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram.

Вона виклала знімок з собою в одному купальнику в Дубаї і підписала його: "Дівчата, щоб ви худнули, а груди – ні!".

Акаунт знаменитості в соціальній мережі регулярно поповнюється новими знімками, які незмінно приковують до себе увагу тисяч фанатів. Не так давно Никитюк злітала на відпочинок в Дубай, де нафільмувала багато фотографій, які викладає на своїй сторінці досі. Всі вони схожі між собою – на знаменитості один лише купальник, в якому вона позує посеред хмарочосів. Ще в той час вона зізнавалася, що планує зробити оригінальне привітання для своїх передплатників до Нового року, але на той момент ще не визначилась, яке саме.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Привітання з деякими коментарями виглядає так: "Лажу по дому без макіяжу і укладок...займаюся прибиранням, пранням..я ж #господиня😁Збираюся з думками, пишу для вас Новорічне привітання! Поки таке придумала:
-Дівчатка, та щоб ви худнули а груди -НІ😁🙈Як вам?)", - поцікавилася Никитюк. Фолловери не пройшли повз: "По-моєму у лесі від корони трохи з'їхав дах", "На другому фото щось не так....", "Ти що гола за Дубай ходиш???", "Дуся одягнися ти на вулиці!!", "Дуже дивно виглядає гола жінка серед хмарочосів 😊".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що складено рейтинг найбільш скандальних висловлювань зірок, які викликали шквал емоцій у мережі. Серед них ви знайдете і думка відомих осіб про людей нетрадиційної сексуальної орієнтації, інциденти на популярних телешоу, а також відверті інтерв'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома українська телеведуча розсекретила деякі подробиці свого особистого життя, чого так довго чекали її фанати. З її слів, вона живе з хлопцем, якого чомусь називає "бойфрендом на дві квартири".

ТакожЗнай.uа" писав, що Леся Нікітюк анонсувала нове шоу, яке обов'язково підкорить серця українців. У ньому знаменитість буде подорожувати по нашій країні і знімати цікаві сюжети. Примітно, що вона побуває не тільки у великих містах, але й в маленьких містечках.