Служба безпеки України заборонила в'їзд відомому російському реперу Элджею (справжнє ім'я Олексій Узенюк - прим. ред.) на територію України на три роки.

Про це йдеться у відповіді СБУ на запит народного депутата Володимира Парасюка, який є у розпорядженні ТСН.

"В інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року було прийнято рішення про заборону в'їзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу строком на 3 роки", - йдеться в ньому.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто зазначити, згідно з інформацією на сайтах розповсюджувачів квитків, Элджей все ж встиг відіграти концерт у Києві 25 листопада, перш ніж спецслужбовці прийняли відповідну заборону. Про це свідчать і фотографії на його сторінці в соцмережі Instagram, які опубліковані з геолокацією "Київ".

Нагадаємо, "Елджей убив мою дочку": мережу шокував лист убитої горем матері, реперу погрожують розправою.

Навколо епатажного російського репера Елджея продовжують вирувати скандали, інколи більше схожі на сюжет фільму жахів.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярний російський репер Елджей, який прославився після виходу треку "Рожеве вино", випустив новий хіт.

Композицію під назвою "360°" він спочатку опублікував у забороненій в Україні соціальній мережі "ВКонтакте", проте потім трек з'явився і на YouTube.

Також Знай.uа повідомляв, що днями стало відомо, що у Махачкалі скасовано концерт репера Елджі.