Скандальна співачка Лоліта Мілявська нещодавно кардинально змінила свою думку про Україну – принаймні, майстерно вдавала це на одному з інтерв'ю.

Вона заявила, що зруйновані відносини України і Росії поділили надвоє не тільки політиків, а й зірок шоу-бізнесу.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

На думку артистки, одні вибрали ринок російської естради як базовий через гроші, слави або постійних зривів концертів активістами. Іншим просто заборонили в'їзд в Україну.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене немає заборони в'їзду на ротацію. Мені не можна там працювати і відвідувати Україну. Коли ти дорослий, байдуже, що хтось збирається тебе "зжерти". До цього я постійно їздила додому у Київ і ніхто мене не чіпав. Я - громадянка Росії. Я в'їхала за своїм паспортом на ту територію, яку Росія зараз вважає своєю. Для мене Крим - це як і раніше Україна, в душі", - заявила вона.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Більш того, співачка стверджує, що їй розповіли друзі "пікантні подробиці" про Антона Геращенка, мовляв, він людина нетрадиційної орієнтації:

"Мої друзі в Німеччині сказали, що Геращенко – гей. Ходять чутки…Говорили, прізвисько у нього Антоніна. Вони кажуть – це відома особистість. Я свічку не тримала".

Антон Геращенко
Антон Геращенко

Коли їй сказали, що Геращенко – творець того самого сайту "Миротворець", де вона – одна із фігурантів "чорного списку", співачка не розгубилася: "А, тоді точно гей", сказала вона.

Як відомо, Мілявську два роки тому висадили з поїзда в Конотопі і відправили назад в Москву (за в'їзд до Криму через територію Росії). Єдиний, про кого артистка згадує із теплотою, так це про покійного лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Андрій Кузьменко з донькою
Андрій Кузьменко з донькою

Загалом, про Україну Лоліта говорила не надто приємні речі після свого зірваного візиту.

Дивіться: скандальне інтерв'ю з Лолітою

Нагадаємо, російський співак Стас Костюшкін презентував протестний "шок-контент" разом із скандально відомою колегою Лолітою Мілявською. Як повідомляв "Знай.ua", Мілявська вперше повстала проти Путіна. Також "Знай.ua", писав, Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.