Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість народила первістка, але вже виставляє фото, на яких видно, що вона швидко прийшла у форму і добре схудла. Так, артистка показала, якими зворушливими ялинковими іграшками прикрасила ялинку і зізналася, що хоче завести традицію передавати новорічні іграшки з покоління в покоління.

"Де б я не знаходилася, на Новий рік, я завжди прикрашаю ялинку.❤️ І кожен рік у мене тематична ялинка: ялинка з побажаннями в конвертах, грошова ялинка, ялинка у полароїдних фотках, мандаринова ялинка 🎄 , іноді я вішаю на неї все, що хочу притягнути до себе в наступному році. Цей Новий рік для мене особливий, і я хочу у своїй родині завести традицію передавати новорічні іграшки з покоління в покоління.", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Це дуже душевна традиція. У нас іграшки моєї прабабусі. Ми коли їх дістаємо з коробочки -це просто диво", "От як ви себе в порядок привели після пологів так швидко?? 😯", "Як же незвично бачити тебе без пузіка😂😍дуже красива, так швидко себе в порядок після пологів привела, молодець😍❤️❤️Щастя Вам❤️", "Регіна, ви така красива після пологів, прям світитеся😊😊😊".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.