Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram зворушливими кадрами. Знаменитість похвалилася сімейними кадрами з різдвяної вечірки, на яких видно, що сімейка відмінно провела час у колі друзів та близьких. Так, Кім зізналася, що у неї навіть не було часу виставляти фото і відео.

"Деякі фото з нашої вечірки на Різдво. Ми танцювали під «All Of Me», а в останній раз ми чули, як @johnlegend співала наживо, це було на нашому весіллі для нашого першого танцю!", - зворушила шанувальників Кім. За 7 годин серія кадрів зібрала 1,7 млн. лайків, а фолловери залишилися просто в захваті і почали бажати родині всього найкращого.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.