Популярний український гурт Kazka представили свій хіт "Плакала" в анломовному варіанті. Пісня отримала назву "Cry", що й не дивно.

Відео з'явилося на офіційному Youtube-каналі гурту.

Фронтвумент гурту Kazka Олександра Зарицька постала у відео з моторошними синіми потьоками на обличчі, ні би від туші. Вона одягнена у все червоне, навіть капелюх на дівчині також кольору. Інших учасників гурту у відеороботі немає.

Кадри з офіційного кліпу на пісню Плакала

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За декілька годин відео набрало понад 22 тисячі переглядів на Youtube. Більше, ні 2-м тисячам користувачів воно сподобалося.

Фанати Kazky висловили свою думку на такий варінт відомої пісні. "Українську версію не заміниш нічим", "На українському звучить більш чутливо та емоційніше", "Це круто, але продовжуйте співати українською", "Прямо на Євробачення", - написали вони у коментарях до відео. Цікаво, що англомовні користувачі соціальної мережі також заявили, що віддають перевагу україномовній версії.

Композиція “Плакала” – це прорив в українській музиці, адже вона вперше увійшла до рейтингу топ-10 світового чарту Shazam. Автор хіта, Сергій Сердик, дав інтерв'ю сайту Yakaboo, в якому пояснив, про що ж насправді співає Kazka.

Нагадаємо, що відома українська група Kazka, яка з хітом "Плакала" підкорила російські музичні чарти, опинилася в епіцентрі нового скандалу, пов'язаного з організацією концертної діяльності. Скандал розгорівся через концерту в Канаді. Колектив нібито скористався послугами російського промоутера, відмовившись співпрацювати з українським.

Як повідомляв портал "Знай.uа", популярна українська студія "Мамахохотала" представила пародію на пісню "Плакала" української групи KAZKA на своєму 100-му концерті. У ній артисти показали, що насправді надихнуло творців пісні на рядка, які стали так популярні в країні.

Знай.ua” писав, що учасники групи показали, як вона знімала легендарний кліп на пісню "Плакала", яка останнім часом у всіх на слуху.