Наприкінці 2018 року TC Candler традиційно підвів підсумки і опублікував рейтинг ста найкрасивіших людей світу: 100 Most Beautiful Faces і 100 Most Handsome Faces.

Найкрасивішою жінкою у 2018 році визнано французьку фотомодель і актрису Тілан Блондо, а найкрасивішим чоловіком - американського актора Джейсона Момоа.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У жіночому рейтингу на другому місці розташувалася співачка і танцюрист Tzuyu (Чоу Тсу-ю), а замкнула трійку лідерів ізраїльська модель Яель Шелбі.

У ТОП-5 найкрасивіших жінок на планеті також потрапила актриса, модель і співачка Ліза Соберано, яка в 2017 році була лідером рейтингу.

У першій десятці також опинилися модель Адріана Мішель і турецька актриса Ханд Ерчел.

Що стосується чоловіків, то слідом за лідером рейтингу, зіркою фільму "Аквамен" Джейсоном Момоа, йдуть південнокорейський співак і телеведучий Кім Джонг Кук і актор Ідріс Ельба.

У першу десятку також потрапили актор Армі Хаммер, італійський актор, модель і блогер Мар'яно Ді Вайо, співак Шон Мендес.

Слід зазначити, що TC Candler випускає свій сформований експертами рейтинг щорічно, починаючи з 1990 року. Уже більше чверті століття експерти видання вибирають найкрасивіших людей на планеті, з фото яких складають відеорейтинг.

Нагадаємо, французька модель і актриса Тілан Блондо стала відомою, коли їй було 4 рочки. Саме в цьому віці вона отримала звання найкрасивішої дівчинки в світі.

Як повідомляв портал Знай.ua, розпалася найкрасивіша пара України

Також Знай.ua писав, стали відомі імена двох фіналістів "Топ-модель по-українськи"