Герцог і герцогиня Кембріджські Принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися тим, як зустріли Різдво, повідомляє People. Кейт розповіла журналістам, який зворушливий вчинок здійснили старші дітки королівської пари – принц Джордж і принцеса Шарлотта. Виявляється, малюки так хотіли скоріше отримати свої подарунки, що прокинулися ні світ, ні зоря – в 5 годин ранку. Вони піднялися як по будильнику і побігли розпаковувати подарунки.

Герцоги були здивовані – адже малюки ще ніколи не прокидалися так рано.

Після різдвяної трапези принц Вільям і Кейт Міддлтон відвідали ранкове богослужіння в церкві Святої Магдалини, що в Норфолку. Саме там герцоги поспілкувалися з британцями, які поцікавилися, коли Шарлотта і Джордж розпаковували свої подарунки.

"Сьогодні о 5 годині ранку", – зізнався принц Вільям.

А Кейт з посмішкою відповіла, що це було занадто швидке пробудження для них. За словами шанувальниці королівської сім'ї Джилл, герцогиня люб'язно поспілкувалася з присутніми.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Дуже рано прокинулися, але мені приємно було бачити їхні щасливі обличчя", – додала Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, раніше ми писали про 5 правила, яких дотримується королівська родина на Різдво. Так, навіть світле свято в монаршій родині не обходиться без строгих протоколів.

Нагадаємо, королева Єлизавета неабияк стурбована ставленням принца Гаррі до Меган Маркл, королівська особа вважає, що онук занадто потурає примхам вагітної дружини.

Раніше Знай.uа повідомляв, королівська сім'я повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що в Сандрінгеме.

Знай.uа писав, мати Меган Маркл Дорія Регленд піднесла своєї дочки різдвяний подарунок, яким одночасно образила королеву.

Сама королева Єлизавета не так давно прибула в Сандрингем в самоті, і вразила всіх своєю скромністю: леді-бабуся.

Скромна благородна бабуся – таке враження справила королева Єлизавета II на підданих і шанувальників, коли потрапила в об'єктив папараці, приїхавши в в свою норфолкскую резиденцію Сандрингем, де буде зустрічати Різдво у колі королівської сім'ї. Згідно королівського протоколу, час прибуття в резиденцію визначається статусом.