Зірка телешоу і модель Френчі Морган оголилася на пляжі. 43-річна жінка вирішила похвалитися перед шанувальниками і хейтерами своєю розкішною фігурою.

Модель влаштувала пікантну фотосесію на пляжі.

Френчі Морган родом із Франції, проте більшу частину свого часу вона проводить в США. Там вона веде дозвільний спосіб життя і насолоджується сонячною погодою.

Сміливості 43-річної моделі не займати, а її фігурі позаздрять багато 20-річні. Видно, що зірка телешоу стежить за своїм зовнішнім виглядом і здоров'ям. До того ж, їй чуже горе. І це вона продемонструвала у своїй останній фотосесії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі часто радує шанувальників відвертими фото зі зйомок для брендів і глянців. Незважаючи на те, що модель народила первістка трохи більше року тому, вона швидко повернулася в колишню форму і продовжує роботу в модельній індустрії.

В цей раз дівчина порадувала шанувальників оголеними фотографіями. Відповідні знімки знаменитість опублікувала у своєму Instagram.

Так, на сторінці Розі Хантінгтон-Уайтлі з'явилося кілька пляжних фотографій, на яких вона позує в темному роздільному купальнику. Схоже, модель вирушила в тропіках на новорічні свята. На одній із фотографій, яку зірка зробила сама, вона позує, лежачи на пляжі, при цьому на ній ланцюжок і годинник. На голові моделі забавна коричнева панамка, а на очах величезні сонцезахисні окуляри.

Нагадаємо, Седокова зізналася, ким була до популярності: розважала п'яних за 30 доларів. Анна Сєдокова вирішила розповісти про те, через що пройшла перш, ніж досягти успіху.

Як повідомляв Знай. ua, гаряча Ана Чері зробила це під час прогулянки, фанати спітніли. Фітнес-модель не втомлюється радувати шанувальників новими відвертими фото.

Знай. ua писав, що Анна Сєдокова похизувалася новенької квартирою: всього одне питання розділив шанувальників. Співачка вирішила розповісти фанатам, як накопичила на нерухомість.