Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість разом з домашнім улюбленцем Рафчиков взяла участь у фотосесії для реклами алкогольних напоїв. Так, артистка привітала шанувальників з Новим Роком, похвалившись довгими ногами.

"Happy New Year 2019😊
#леся ❤️", - лаконічно підписала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Шикарні ноги 😍", "Класні ноги", "Леся,твої ноги просто Боги!!!😘😍😒😂💖", "О, боги, ці ноги.. 😍😆😆😆", "Боже!!! Які ноги!!! Нескінченні!! З новим роком, Леся! Будьте щасливі, кохані , успішні у всьому!!!".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.