Молодший брат дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон, схоже, серйозно закохався. 31-річного Джеймс Міддлтон зустрічається з 29-річною француженкою Алізе Тевене, яка працює у Лондоні фінансовим аналітиком.

Нещодавно Джеймс запросив дівчину відпочити разом з ним і його сім'єю на французькому острові Сент-Бартелемі в Карибському морі. Компанію парі склали Піппа Миддотон з чоловіком і дитиною. На відпочинку Алізе і Джеймс буквально не спускали один з одного очей.

Батько Алізе Жан-Габріель Тевене розповів одному з британських видань, що його дочка і Джеймс закохані і дуже щасливі. Він натякнув журналістам, що вже познайомився з сім'єю Міддлтон і залишився від них у захваті. Батько зазначає, що Джеймс підкорив його доньку своїм неповторним британським шармом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Алізе Тевене - дуже цікава дівчина, яка встигла пожити у Франції, Німеччині, Індонезії, Чилі, Бельгії, і останні п'ять років проживає у Великобританії. За словами друзів, пара познайомилася у барі. Джеймс підійшов до Алізе і запропонував їй випити, а та погодилася, не підозрюючи, хто він насправді.

Хоча Джеймса Міддлтона можна вважати знаменитістю і він вхожий у королівську сім'ю, його важко назвати щасливчиком як у коханні, так і в бізнесі. Британська телеведуча і актриса Донна Ейр, яка була старша за нього на вісім років, кинула Джеймса після заручин. Заснована ним компанія, що спеціалізується на випічці тортів, прогоріла. У даний момент Джеймс Міддлтон змушений працювати гідом в одному з шотландських готелів, який належить Девіду Меттьюсу, чоловіка-мільйонера його сестри Піппи.

Нагадаємо, члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрінгем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.

Раніше Знай.ua повідомляв, британські таблоїди розповіли про несподіване захоплення з першого погляду досить миролюбної герцогині Кейт Міддлтон.

Також Знай.ua писав, королівське подружжя принц Вільям і Кейт Міддлтон поділилися подробицями того, як сім'я зустріла Різдво.