Скандальний російський продюсер Йосип Пригожин, який не тільки активно підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, а й визнав анексію Криму, нещодавно прокоментував заяву відомої актриси Лії Ахеджакової.

Лія Ахеджакова, акторка
Лія Ахеджакова, акторка

Як відомо, акторка сказала, що "вибачимося перед іноземцями за те, що ми росіяни", Пригожин стверджує: нібито не хоче, аби всі заслуги зірки в театрі і кіно були ліквідовані через політику:

Йосип Пригожин
Йосип Пригожин

"У кожного є право на думку. І, на відміну від інших країн, ми можемо її висловлювати. Але справа ось у чому. Я заворожений акторським талантом Лії Ахеджакової і не хочу про неї думати погано через її політичні погляди. І я б дуже не хотів, щоб всі її заслуги в театрі і кіно були стерті з-за політики", - сказав Пригожин.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Йосип Пригожин
Йосип Пригожин

Крім того, наголошується, що в дійсності Ахеджакова не робила жодної подібної заяви, оскільки відеозаписів "новорічного" звернення в мережі немає.

Йосип Пригожин
Йосип Пригожин

Минулого року Лія Ахеджакова підкреслювал: "жертв пропаганди" наживо не бачила, але натякала – отримувала листи із погрозами.

Лія Ахеджакова, акторка
Лія Ахеджакова, акторка

"Я не знаю, бачу їх тільки по телевізору. Клянусь! А в житті – ні разу. Можливо, коли-небудь зустріну, і це стане останнім днем в моєму житті. Ось листи пишуть: "Ти здохнеш не своєю смертю, в брудному під'їзді!" А в кінці листа стоїть хрест", - розповідала вона.

Дивіться: Йосип Пригожин заявив, що не виступав зі схваленням анексії Криму

Нагадаємо, у Росії гумористи з Comedy Club зробили новорічне тролінгове відео про президента Володимира Путіна і кошеня. Як повідомляв "Знай.ua", українське посольство у Вашингтоні звернулося із закликом до відомої американської телекомпанії CNN більш уважніше ставиться до своєї роботи і не підігравати пропаганді Кремля, відповідним чином відомство нашої країни відреагувало на неправдиву інформацію, яка з'явилася в ефірі каналу. Також "Знай.ua" писав, шокуюче, смішне і водночас незрозуміле відео від відомого пропагандиста Дмитра Кисельова з'явилося в мережі.