Сестра герцогині Сассекської Меган Маркл Саманта знову спровокувала скандал навколо свого імені. Про це передає Clutch.

Родичі Меган Маркл, особливо батько і зведена сестра, постійно хочуть зіпсувати їй життя. Томас Маркл постійно розповідає пресі інтимні факти з біографії герцогині, а Саманта Маркл закидає її уїдливими зауваженнями.

На сторінках видання Daily Star нещодавно з'явилося інтерв'ю, в якому Саманта привітала Меган з Різдвом. Правда, її побажання не найприємніші.

"Подякуй батьку за твоє навчання, кар'єру, за все, чим він тобі допомагав, — цінуй людей, які піклуються про тебе. Віддай шану тим, хто допомагав тобі більше за все", — порадила Саманта Маркл.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Невідомо, чи бачила Меган Маркл це інтерв'ю, і чи збирається прислухатися до поради сестри. Також незрозуміло, чому Саманта навіть у своєму новорічному привітанні намагається дорікнути сестру в тому, що та стала більш успішною.

Раніше повідомлялося, що сестра Герцогині Сассекскої Меган Маркл Саманта знаходиться у списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї.

Пекельна сімейка Меган Маркл постійно вставляє їй палиці в колеса. Особливо відзначилася її сестра Саманта, яка звинувачує Меган в бездушності, розповідає інтимні факти з її біографії.

На днях видання The Times U.K. написало про те, що Саманту Маркл внесли у поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді. Її ім'я з'явилося в списку так званих фіксованих осіб через те, що вона піддає ризику репутацію королівської сім'ї. Особисті полісмени Меган Маркл дали Скотленд-Ярду чіткі вказівки про те, що робити, якщо Саманта спробує наблизитися до сестри.

Нагадаємо, Єлизавета II подарувала Меган Маркл і Кейт Міддлтон "Різдвяне перемир'я".

Раніше Знай.ua повідомляв, принц Вільям і Кейт Міддлтон шоковані поведінкою власних дітей.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і Кейт Міддлтон показали зворушливі моменти року в одному відео.