Американсикий актор, який став популярним після того, як зіграв головну роль у фільмі "Богемна рапсодія", Рамі Малек підтвердив чутки про роман з колегою Люсі Бойнтон.

Про це актор заявив у своїй промові на вручення нагороди у Палм-Спрингс в номінації "Прорив року" .

"Спасибі тобі, Люсі Бойнтон. Ти була моєю спільницею, моєю довіреною особою, ти моє кохання. Я дуже тебе ціную", - зізнався зі сцени Малек.

Актор також висловив подяку режисерові стрічки та усій знімальній групі. Міжнародний кінофестиваль в Палм-Спрінгс відбувся в четвер, 3 січня. Почесні нагороди також отримали Бредлі Купер, Олівія Колман та інші.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Рамі Малек

Чутки про стосунки американського актора єгипетського походження Рамі Малека почалися з весни 2018 року. До слова, в житті Рамі це вже не перший службовий роман. До Люсі Бойнтон він зустрічався з колегою по фільму "Містер Робот" акторкою Портією Даблдей. Але 2017 року пара розпалася.

У США повідомили також номінантів на "Золотий глобус" — премію голлівудської асоціації іноземної преси. У номінації "Краща драма" представлено фільм "Богемна рапсодія". Рамі Малек, який зіграв у ньому головну роль, висунутий на премію в номінації "Краща чоловіча роль у драматичному фільмі".

Нагадаємо, що творці "Богемної рапсодії" розкрили головний секрет "реінкарнації" Фредді Мерк'юрі. У повідомленні йдеться, що створити захоплюючий образ Фреді Меркюрі для фільму "Богемна рапсодія" означало драматичне перетворення для молодого актора Рамі Малека.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що переможець восьмого сезону "МастерШеф" Іван Мілановіч розповів про своє особисте життя. І виявилося, що під час зйомок у нього були інтрижки не тільки в кадрі.

Також портал "Знай.uа" писав, що грузинський холостяк прикрасив український глянець: жінки затамували подих.