Кейт Міддлтон разом з принцом Вільямом вирішили приєднатися до решти членів королівської родини під час традиційної недільної служби в соборі св. Марії Магдалини в Сандрінгемі.

Передає The Sun

Кейт вирішила надіти чудове синє пальто від Catherine Walker, вартістю в 3000 фунтів стерлінгів. Але шанувальники проявили пильність і виявили, що герцогиня знову вчинила модний злочин, надівши старий одяг.

Модні критики кажуть, що Міддлтон бачили в цьому пальто, коли вона відвідувала Норвегію в Лютому 2018 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наголошується, що герцогиня не вперше одягає старі речі, замість нових. Як говорить сама Кейт, у неї є улюблені ковбойські чоботи, і їм вже більше пяти років.

Нагадаємо, Як змінювалася Кейт Міддлтон протягом останніх 8 років: з тих пір, як стала частиною королівської сім'ї

Різдвяні образи Кейт Міддлтон завжди активно обговорюють ЗМІ та стилісти. Однак, останнім часом шанувальники помітили, що стиль герцогині починає набридати, адже вона не шукає свіжих рішень і щороку одягає майже одне і те ж.

Різдвяні образи Кейт Міддлтон з 2011 по 2018 року

У 2011 році герцогиня Кембриджська вперше з'явилася на богослужінні в темно-ліловому пальто від "незалежної кравчині", капелюшку Jane Corbett і туфлях Mascaro.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" найкрасивіша королева світу виправдалася за гучний скандал: просто позичила

Йорданська королева Ранія стала так званої "іконою стилю" у світі, адже кожен її вихід – розкішний. Дружина монарха любить дивувати громадськість елегантними брендовими речами, які чарують стилем і вишуканістю.

Також Знай.ua" писав про те, що Сім'я Меган Маркл замість новорічного привітання облив її брудом: невдячна, цінуй своїх близьких

Сестра герцогині Сассекской Меган Маркл Саманта знову спровокувала скандал навколо свого імені. Про це передає Clutch.

Родичі Меган Маркл, особливо батько і зведена сестра, постійно хочуть зіпсувати їй життя. Томас Маркл постійно розповідає пресі інтимні факти із біографії герцогині, а Саманта Маркл закидає її уїдливими зауваженнями.