Фанати телеведучої українського тревел-шоу "Орел і Решка" вважають, що її кардинальна зміна іміджу пішла їй на користь, пише Politeka.

Відома блогерша і колишня ведуча українського тревел-шоу "Орел і Решка" Настя Ивлеева вирішила кардинально змінити імідж і почала з волосся. Дівчина пофарбувала волосся у ніжний рожевий відтінок, ніж вразила і навіть шокувала фанатів. Фото з новою зачіскою Ивлеева опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

До публікації дівчина нічого не написала, тільки прикріпила эмоджи єдинорога.

В коментарях до публікації фанати стали виражати як захоплення, так і невдоволення. Багато відзначили, що Насті йде рожевий колір, а ось деякі вважають, що класичні тони їй йдуть куди більше.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Тобі йде рожевий колір", "Ого, рожеве золото) мрія", "Не дуже", "Красиво, Круто, тобі йде", "Подумала, що косплей Кім. П'ять з плюсом", "Білі волосся найкраще", "Найкраща", "Якось не дуже", "Нееее, світлі крутіше були", "Навіщо?", "Настюшка-розкрадачка гробниць", "Твій старий стиль був краще зараз на Бузову схожа, а вона не дуже", "Наааааааааастяяяяяяя, що з тобою відбувається????", "Як героїня мультфільму) тільки якого саме не пам'ятаю)", "Навіщо? таке волосся красиве було", "Мати моя жінка, що за стиль дитини, що не виросла)", — пишуть фанати.

Нагадаємо, що ведуча "Орел і решка" повністю трансформувалася: від ніжної блондинки у вогняну бестію. З ніжної блондинки вона трансформувалася у "вогненну бестію".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що найпопулярніше шоу в Україні закривається: коли-небудь цей момент повинен був настати.

На сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва та Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.

Раніше портал "Знай.uа писав, що глядачі зможуть споглядати випуск легендарного шоу "Орел і решка. Морський сезон - 2". Компанію екс-фабриканту Колі Сергі складе нова ведуча. Нею стане Коліна колега по цеху - співачка Аліна Астровська.