Зовсім скоро настане травень, а разом із ним і "Євробачення-2019". Все більше інтриг розкривають організатори пісенного конкурсу, який цього року відбудеться в столиці Ізраїлю – Тель-Авіві.

Вже відомо, що девізом популярного шоу стала фраза "Дозволь собі мріяти". Тепер на офіційному сайті "Євробачення" опублікували логотип. Також на YouTube вже є короткий відеоролик із ним.

На логотипі зображено три трикутники, які, сполучені разом та формують золоту зірку.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Трикутник, одна з найдавніших форм в світі, є наріжним символом, який повсюдно зустрічається в мистецтві, музиці, космології і природі, представляючи зв'язок і творчість. Коли трикутники з'єднуються і об'єднуються, вони стають новим єдиним цілим, що відображає нескінченне зоряне небо, оскільки зірки майбутнього зберуться разом у Тель-Авіві на пісенний конкурс "Євробачення 2019 року", – розповіли дизайнери.

Раніше повідомлялося, що популярний український гурт KAZKA знову змагатиметься за право представляти Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення", який цього року пройде в Ізраїлі.

"Офіційно! Гурт KAZKA подав заявку на участь у національному відборі", - йдеться на офіційному акаунті українського національного відбору в Instagram.

Нагадаємо, що у Мінську пройшов фінал дитячого пісенного конкурсу "Дитяче Євробачення" – 2018. І Росія, яку представляла 14-річна донька алтайського олігарха і глави компанії Новекс Віктора Філіпчука Аня, опинилася на рекордно низьких позиціях.

Як повідомляв портал Знай.uа, у 2019 році дитяче Євробачення пройде в улюбленій країні українських заробітчан - Польщі. У даний момент точна дата і місце проведення заходу невідомі.

Також портал Знай.uа писав, що австрійська зірка Тому Нойвірт, більш відомий під сценічним псевдонімом Кончіта Вурст, вирішив кардинально змінити свій імідж. Він зізнався, що більше не хоче носити сукні та інші жіночі предмети одягу.