Лєра Товстолєс, відома учасниця "Жіночого кварталу", яка бере також участь в "Лізі сміху" в команді "Моделі", запам'яталася глядачам не тільки своєю грою, але також і привабливими зовнішніми даними.

Красуня із задоволенням демонструє свою модельну фігуру не тільки на сцені, але й на своїй сторінці в соціальній мережі.

Валерія не відстає від зірок шоу-бізнесу, які відпочивають на закордонних курортах, тому також попрямувала у відпустку до моря. Вона полетіла до Єгипту у супроводі свого колеги і ведучим команди "Крупа" Андрієм Лузаном, з яким вже спільно проводила відпустку в минулому році.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дівчина зізналася, що в перший же день відпочинок не склався, оскільки їй довелося пересваритися з усіма в готелі, щоб отримати кращий номер. Незважаючи на це, через пару днів Лєра була у відмінному настрої, розповіла про спа-процедури, а також опублікувала кілька привабливих знімків в купальнику.

Як сказала сама дівчина: "Нарешті-то на третій день я відчуваю на повну море і сонце. Вже з'явився засмага, побачила досить рибок, пригнула з пірса … Я засмагаю, починаю ранок з зарядки і обіцяю собі не пити весь відпочинок. Правда вчора це правило я порушила, так як тверезим неможливо було сваритися з місцевими. Але сьогодні і завтра і весь відпочинок — це здоров'я і краса".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно актор і шоумен Володимир Зеленський оголосив про своє рішення балотуватися на пост президента України. Після цього він стартував набір команди на сайті та в соціальних мережах, а до складання передвиборчої програми він закликав відразу всіх українців. Як заявив Володимир, політики завжди складають програму, не враховуючи думки українців, тому опублікував в соціальній мережі піст, під яким закликав написати про 5 найбільш важливих проблемах.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Євген Кошовий висловився про те, що він думає з приводу української мови. Він сказав, що людина, перш за все, повинна бути адекватною і робити добрі справи, а на якій мові вона говорить, абсолютно не має значення. Євген уточнив, що вільно говорить, як російською, так і українською мовами і для нього немає ніякої різниці.

Також "Знай.uа" писав, що міжнародні букмекери високо оцінили шанси Зеленського перемогти на президентських виборах.