Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавнььї відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, відправившись кататися на лижах. Артистка виставила дуже веселе відео, на якому показала всі свої вміння.

"Б - Багіня😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся супер! Швидкість це твій коник! 👍🤭🤭🤣🤣", "Багіня Буковелю😘", "Можна за збірну України на зимовій олімпіаді виступати", "Санчата в руку..... тоді точно богиня.....а так знущання над лижами, ботінками та снігом на самій «тяжкій» чорній трасі №7.........".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.