Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним чорно-білим фото, на якому щиро посміхалася. Так, артистка зізналася, що саме завдяки красивій посмішці домоглася багато чого.

"Посмішка завжди була моєю силою. Я , будемо відверті , не королева краси. Але посмішкою підкорювала нескорених; досягала недосяжного; спрощувала конфлікти. Набурмошеним людям у житті таланить менше.", - поділилася мудрістю Фреймут. Фолловери почали коментувати побачене: "У Вас дуже щира і гарна посмішка😍", "Ольга, на мій погляд Ви красива, не наговорюйте на себе🌹🌹🌹) А про посмішку згодна👍🏻", "Кожному б бути такою "не королевою краси". Ви дуже гарна 💗, бачила Вас в житті, прям грація! 👑", "Оля, ви красуня! Для мене еталон краси".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.