Солістка популярного гурту KAZKA Олександра Зарицька написала у своєму профілі в Instagram, що закохалася. Передає Clutch.

Співачка поділилася з підписниками фото, на якому сидить у ванні, і написала інтригуючий тест.

"Я закохалася… Він неймовірний, він такий сильний!!! В його обіймах хочеться тонути, з вами таке траплялося? Як з цим жити?"

Підписники розсипалсь у припущеннях про те, що співачка мала на увазі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Сашуня, ти для нас щось готуєш? Сюрприз?", "Мені здається, це нова пісня. А взагалі, прямо мій стан", "Нова пісня для Відбору?", "Хто він? Душ?", "Це океан?", "Думаю, нова пісня стане такою ж хітової, як і інші".

У наступному пості Зарицька розповіла про свої відчуття під час подорожі на Шрі Ланку.

"Буддистський храм… Медитація… Спокій… Очищення — храм душі. Сьогодні наодинці з собою я відчуваю себе сильною, вільною і живою", — підписала знімок артистка.

На цей раз шанувальники запідозрили, що фотографує її новий коханий:

"Такі знімки робить кохання", "Ти взяла з собою фотографа? Хто робить ці божественні знімки?".

Нагадаємо, Україна нарешті визначила з артистами, які будуть брати участь у нинішньому Національному відборі на "Євробачення 2019". 22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Раніше Знай.ua повідомляв, солістка популярної української групи KAZKA Саша Зарицька спантеличила шанувальників колективу несподіваним зізнанням.

Також Знай.ua писав, українська група KAZKA, що набрала останнім часом величезну популярність, випустла англомовну версію треку "ПЛАКАЛА". Автором слів пісні стала британська співачка і композитор Лора Вайт. Прем'єра нової пісні CRY відбулася на YouTube-каналі групи 28 грудня.