Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в загадковому місці з басейном. Нещодавно зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, тепер же знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й дочок захопила. Однак, новорічні канікули підходять до кінця, і Світлана зібралася повертатися до роботи.

На фотографії, яка з'явилася в записі Світлани Лободи, вона постала на огляд публіки в чорних лосинах і короткому чорному топі, який оголює живіт. Зірка з'явилася на знімку в сексуальній позі, відвернувши голову і задерши руку, запустивши її у волосся. Світлана стоїть під ліхтарем біля басейну в місці, схожому на сауну.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У підписі до фотографії Лобода написала: "It was my last lesson here", що перекладається як: "Це був мій останній урок тут". Геолокації до фотографій з відпочинку співачка не залишає, тому в пресі припускають, що зірка відпочивала на Мальдівах чи на Карибських островах. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку компліментами і привітаннями в коментарях. А деякі запитують Світлану, де вона відпочиває.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком. Співачка привітала шанувальників з Різдвом яскравим пляжним фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.