Зірки Кварталу 95 за участю Володимира Зеленського, Євгена Кошового виконали сумну пісню про суворі українські реалії.

Заключна пісня концерту отримала назву "Ми не розуміємо Тато", що насправді є каламбуром. Те, що здається зверненням до батька в дійсності є риторичним зверненням до президента України Петра Порошенка. Пісня цілком побудована на грі слів і такому використанні абревіатур.

Артисти студії примудрилися помістити в 4-хвилинний ролик нагальні політичні, економічні, а також суспільні проблеми України, але в цей раз у виступі не було зайвого сарказму, який властивий виступам Кварталу 95.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До речі, виступ акторів так зворушив публіку, що деякі не стримували сліз прямо в залі, а багато висловили свої емоції в коментарях в соціальних мережах.

Гумористи резюмували свій виступ рядками:

"Нині не можна все говорити,

Немов скотчем заклеїли рот,

Але боїмося, що нас розірве зсередини,

Якщо ми перестанемо жартувати".

Під відео можна зустріти такі коментарі: "Я за! Нам потрібно друге дихання. А у Зеленського це вийде! ", "Мурашки по шкірі", "Круто!!! Те ж саме можна заспівати і про Росію".

Примітно, що оригінальне виконання номера датується 2016 роком, проте з тих пір він зовсім не втратив своєї актуальності.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ролик за участю Кварталу 95 і Монатиком поставив на вуха всю країну. У ньому Володимир Зеленський, Степан Казанін і Олена Кравець виконали ролі суддів, яким необхідно було поставити оцінки за виступ відомого співака.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий український комік і актор готувався до передвиборної кампанії не менше року, в ході чого врахував весь негатив образу олігарха. Як вважають соціологи, ідея виношувалася довгий час, в ході чого експертами проводилися соціологічні заміри, спостерігалося розчарування народу до діючої влади, а також подчитывалось кількість тих, хто готовий проголосувати проти всіх кандидатів.

Також "Знай.uа" писав, що після того, як Володимир Зеленський анонсував свою участь у президентських виборах, пропозицію допомоги йому направило кілька сотень тисяч людей з усіх куточків України.