Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, відправившись кататися на лижах. Так, артистка виставила неймовірно красиве фото з повітряною кулею на тлі.

"Фантастичний вечір в Буковелі❤️", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "Лесюня - міс Буковель!!😚", "Прекрасне фото)", "богиня😜ти класнааа😘", "👍Спортсменка, комсомолка 😉 і просто красуня!!!👌😍", "Не холодно сидіти у снігу?😰😰😰😰😰".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.