Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавньої відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, відправившись кататися на лижах. Артистка виставила гарний знімок, де позувала на лижах і зізналася, що чудово катається.

"Якби ви побачили як я катаюся, ви б теж за мене проголосували 😆😆😆 спустилася вниз, а люди показали мені цифри 10!!! Хм))) може знайти інструктора на прізвище Яма?!?😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Підкорювачка гірських трас👍", "Леся газуй!!!!", "Головне зайняти стверджувальну,красиву позу для фото)))", "Нє, краше на санях катайся))))".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.