Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами старшої доньки Маші. Так, Маша вирішила схуднути і позбутися прищів, а артистка у всьому підтримала дівчинку. В результаті мама і дочка відмовилися від солодкого , мучного, шоколаду, фастфуду та наполегливо займалися спортом, показавши дивовижні результати.

"Ось так працює спорт і правильне харчування, а не відмовки, що я ще дитина ( я після пологів, у мене зима, депресія, гормони ,немає сили волі! Ця дівчинка герой, але вона сама прийняла це рішення і ось результат 4 місяців, відмови від солодкого , мучного, шоколаду, фастфуда, кока-коли! І бонус чиста Шкіра обличчя!( були прищі!) і pole dance через день! правда я її підтримала, і теж сиділа на дієті, що б не їсти при ній , мій результат -5, її - 7! Так що матусі підтримуйте дітей , разом легше!І якщо чесно хейт на її сторінці теж її підстьобнув..., так що немає лиха без добра! Всім добра і маленьких попок!😘", - поділилася історією Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Схожа на Барбі", "Молодець 👏. Наочний приклад мотивує.👍", "Мамина копія! Дівчата ви молодці!", "Яка молодець! І мама і Маша! Красуня!", "Вона і до і після виглядає шикарно 😍👍🏼коли такі прекрасні довгі ноги , нічого не страшно 😍👌🏼".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфи з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.