Набирає обертів скандал навколо культового виконавця Ар Келлі.

Про це повідомляє Voiceshowbiz.

Так, поп-діва Леді Гага публічно попросила вибачення у фанатів за спільний концерт з людиною, яка несподівано виявилася сексуальним рабовласником.

Леді Гага в свій час також була жертвою сексуального домагання. Тепер вона безпосередньо зі сцени висловила свою стурбованість недавніми подіями. Справа в музиканті Ар Келлі і його сексуальних наложницах, які вирішили розкрити світу тривожну дійсність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Співачка спробувала висловити підтримку всім жінкам, які коли-небудь стикалися з такою проблемою і закликала «жертв» Келлі не мовчати.

"Я підтримую цих жінок на 1 000%. Вірю їм, знаю, що вони страждають від болю не тільки фізичного, а й духовного. Їх голоси треба нарешті почути і поставитися до них з усією серйозністю".

Співачка додала: "Те що я чую про звинувачення проти Ар Келлі – вселяє жах і ні в якому разі не заслуговує прощення". Леді Гага пообіцяла видалити спільне з ґвалтівником відео з iTunes і інших платформ. Жінка запевнила, що більше ніколи не вийде на одну сцену з Ар Келлі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зіркою премії, яка отримала нагороду за кращу пісню до фільму "Зірка народилася", і червоної доріжки стала Леді Гага.

Яскравий вихід співачки неможливо забути - пишна сукня з довгим шлейфом ніжно-волошкового кольору перетворила її в казкову принцесу.

Родзинкою образу стало волосся виконавиці, пофарбовані під колір сукні, яке співачка зібрала у високу зачіску. У цьому казковому образі, епатажна Леді Гага стала схожою на тендітну і романтичну диснеївську принцесу

Як повідомляв портал "Знай.uа", днями в Лас-Вегасі з пафосом відгримів перший анонсований концерт Леді Гаги з серії "Enigma".Виступ співачки пройшов в космічному стилі. Перед концертом артистка показала тизер, в якому засвітила незвичайних персонажів, зокрема, космічну блондинку з електричними зарядами.
"Знай.uа" писав, що якщо нещодавно Гага вражала шанувальників ніжними і жіночними образами, то тепер, схоже, знову повернулася до епатажу.