Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у відвертому пляжному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона позує в роздільному темному купальнику з червоною вишивкою. Ольга з'явилася на фото в спокусливій позі, як би витягнувшись, і демонструє свій підтягнутий живіт. Її волосся зібране у хвіст, а на очах темні окуляри, співачка посміхається.

У підписі до фотографії Ольга Бузова написала: "Мої хороші, а ви знали, що сьогодні Міжнародний день Спасибі. Спасибі Вам, що ви є у мене #моилюди. Я вас люблю. І окреме спасибі тобі, що ти є! #язнаючтотысмотришь. #day3. #cocoonmaldives". Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "спокусливого" фото Бузової.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Дошка", "Оля, а чому ви на пляж ходите без Анни? І в басейні теж без неї купалися?", "Цицьки де?", "Класна фігурка!", "Такий купальник тобі личить", "Такі сережки кльові, і фігура теж", "Жахлива шкіра і плоска", "А на відео немає кубиків. Знову намалювала", "Дуже сильно схудла", "У тебе дуже маленькі груди", "А цицьки де загубилися?", "У тебе такі маленькі груди", "Який красивий купальник", "Кубики-фотошоп", "Ольга, зроби цицьки, терміново", "У тебе взагалі цицьок немає!", "Знову Оля собі прес малює", "Одні кістки залишилися, дивитися шкода", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.