Після передбачень про своє звільнення, Лариса Гузєєва всерйоз почала переживати за своє здоров'я. Але, схоже, скандальну і хамовату телеведучу не хочуть більше терпіти навіть заради рейтингів "Давай одружимося".

Кожному по справедливості: якщо Гузєєва підкидає вагон страхів у бездонну безодню жаху більшості дівчат, закликаючи невпевнених у собі домагатися їх там, звідки вони не зможуть втекти — ліфт, таксі, під'їзд, то повинна була знайтися дівчина, здатна налякати телеведучу "до чортиків". І нею стала потомствена відьма і ворожка Саона, яка передбачила швидке звільнення Лариси Гузеевой з "Першого каналу" і ряд проблем в особистому житті і зі здоров'ям.

Хоча не треба бути екстрасенсом, щоб пророкувати "Ларисі — полуактрисі" ранній вихід на пенсію. Найчастіше її висловлювання настільки сильно можуть шокувати людей, що навіть найвірніший фанат озлобиться. Наприклад, в соціальних мережах телеведучої майже всі коментарі однакового змісту — ненависть, прокльони, побажання смерті і швидких домагань і бажано від Володимира Винокура, з яким актриса виставила фото в instagram.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зі слів відьми, прийдешнє звільнення обіцяє Гузеевой безліч проблем — застій у кар'єрі, якщо звичайно її, як Андрія Малахова, не візьмуть на державний телеканал "Росія", що звучить сумнівно через її висловлювання. Проблеми зі здоров'ям: ведуча страждає від серцевих захворювань, які можуть серйозно посилитися і проблеми із зайвою вагою, боротьба з якою триває вже багато років і, мабуть, безуспішно, оскільки на всіх фотографіях Лариса Андріївна продовжує ховатися за спинами тих, хто позує разом з нею.

Раніше повідомлялося, що днями російська актриса Лариса Гузєєва поділилася знімком, зробленим після банних процедур. На фотографії зірка позує за деревами в засніженому лісі в одному тільки рушнику. Варто відзначити, що багато фанатів прийшли в захват від знімка Гузеевой.

Нагадаємо, головна сваха Росії Гузєєва за прикладом Волочкової вибігла гола в ліс.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова похвалилася дружбою з Гузеевой.

Знай. ua писав, що ведуча "Давай одружимося" нарешті окільцювала сина.