Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на свята на Мальдіви. Але, як і очікувалося, не обійшлося без фірмових шпагатів і оголених фото. Цього разу Настя виклала чергове фото в пляжному образі, але на ньому вона позує не одна. Як виявилося, на курорті Волочкова зустріла Ольгу Бузову, яка теж там відпочиває.

На фотографії Ольга позує в коротких джинсових шортах і рожевій майці, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Бузова стоїть босяка, в той час як Волочкова ходить по пляжу в тапках-в'єтнамках з квітами. Найбільше обговорень зібрав наряд Анастасії, адже вона позує в міні-бікіні. Її рожевий купальник ледь прикриває те, що повинно бути прикрите.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У підписі до фото Анастасія Волочкова написала: "Хотіла сховатися від усіх, але на щастя мені не дала це зробити одна чудова людина @buzova86, яка теж вибрала цей чудовий острів. Мальдіви об'єднують. Невеликий репортаж читайте в КП по посиланню в моєму сторіс. Тим часом шанувальники відзначили, що Бузова на своїй сторінці не афішує зустріч з Волочковою. Тому деякі сумніваються в справжності цього фото. Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги підписників Анастасії, користувачі почали активно обговорювати її мальдівські фотографії.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.