Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у відвертому вбранні. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Надії Мейхер, вона постала у спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла відверте чорне плаття з глибоким декольте, яке оголює стрункі ноги. Надія сидить у спокусливій позі і в незвичайних декораціях. На ній великий червоний капелюх, а на обличчі яскравий макіяж. На шиї Мейхер мереживний чокер. На другому фото артистка засвітила частину татуювання на стегні.

У підписі до фотографії Надія Мейхер розповіла про знижки на товари власного бренду. "Творча Майстерня @meiher_by_meiher почала свої трудові будні з приємних сюрпризів для своїх прекрасних і в прямому, переносному сенсі клієнтів. Для всіх наших постійних клієнток до знижки у 20% ми даруємо 65%. Разом 85%. На нові наряди до знижки 20% даруємо 35%. А при купівлі трьох одиниць 4-та в подарунок. Акція діє з 12.01.19 до 27.01.19 включно! Чекаємо Вас з нетерпінням! Доставка по всьому світу (звертатися до @bislan_bislan)", - написала зірка і вказала київську адресу магазину.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер і засипають її компліментами в коментарях. "Розкішна!", "Надійка, ви дуже сексуальна пристрасна жінка", "Приголомшливо виглядаєте, Надія", "Вогонь, особливо друга фотка", "Я захоплююся тобою, з віком ти ще яскравіша", "Надія, ви прекрасна!", "Завжди шикарна", "Ідеал жінки", "Красуня! З роками тільки краща", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "старіюча віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.