Актора Леонардо Ді Капріо , відомого в Голлівуді, і його кохану Камілу Морроне, пасербицю Аль Пачіно, застали за пристрасними поцілунками в одному з ресторанів Нью-Йорка.

Ді Капріо стане президентом США заради Спілберга

44-річний актор і 21-річна модель не намагалися приховувати своїх почуттів на публіці. І хоч актор і надів велику, чорну кепку, прикриває обличчя, спритні папарацці все одно змогли дізнатися Ді Капріо і сфотографували його в обіймах коханої дівчини. Зауважимо, що ця пара разом з минулої весни. З'явилися чутки, що Леонардо незабаром зробить молодий коханій пропозицію.

Леонардо Ді Капріо одружується: зіркового холостяка захомутала молоденька модель

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Каміла Морроне молодшого свого молодого чоловіка на 23 роки. Її мати є цивільною дружиною знаменитого актора Аль Пачіно. Дівчина розвиває в якості моделі і активно веде свій Instagram.

Вона часто публікує фото і радує своїх шанувальників в мережі.

Нагадаємо, колишня Дікапріо загрузла у мільйонних боргах: Лео, рятуй.

Актор Леонардо Ді Капріо казково фантастично багатий і знаменитий. Куди менше везе його екс-пасій, яких оскароносний залишив за бортом. Так, нещодавно у ЗМІ просочилася інформація, що колишня обраниця Лео, Бар Рафаелі, разом зі своєю родиною заборгувала державі Ізраїль цілих шість мільйонів доларів податків.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Мадонна зворушливо привітала Ді Капріо з днем народження.

Американська поп-ікона Мадонна у свої 60 років продовжує активно вести сторінку в Instagram. На її сторінку в мережі підписані 12,4 мільйона користувачів, а артистка не забуває радувати їх новими фото. Цього разу поп-діва опублікувала милі фото з голлівудським красенем Леонардо Ді Капріо. І це не спроста, адже актор святкує день народження, а Мадонна вирішила його таким чином привітати.

Також "Знай.uа" писав влада відібрала у Леонардо Ді Капріо "Оскар": підозри в шахрайстві.