Популярний український виконавець Monatik опублікував приголомшливо ніжний снимой своєї дружини Ірини.

Мила фотографія, на якій Іра ховає розпатлане вітром волосся, була зроблена на березі Перської протоки в Дубаї, де молодята проводять зимові канікули.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

"Це розкішні волосся і очі кольору молодість підіймають знову, хоча... після таких ударів не піднімаються. Ці зливи лише співають про хороше, адже зміни трапляються, коли прислухатися, а ми намагаємося. Скільки побачили, скільки разів ламали, як би сильно не носила нас земля, а це було все не дарма, не дарма, не дарма..." написав Монатік під знімком

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підписники співака були вражені як його лірикою, так і красунею-дружиною:

"Прекрасна Іра, прекрасний ви", "Яка вона у вас красуня", "Дуже гарні рядки", "Ві неймовірна людина і є прикладом для наслідування", - писали фоловери у коментарях.

Нагадаємо, співак і композитор MONATIK тримає своє особисте життя подалі від об'єктивів папараці і преси. Мабуть, вважає, що щастя любить тишу. Проте дружина виконавця, Ірина Демічева, нещодавно сама не втрималася, і вразила соціальну мережу Instagram фотографіями з чоловіком. Особливо фанатам сподобалася перша фотографія з серії знімків. Нещодавно Ірина опублікувала у своєму мікроблозі фото, де співак ніжно обіймає кохану зі спини і щасливо посміхається.

"Для мене і всіх наших Дмитро Монатік - найкращий! Артист, чоловік, людина!" – написала Демічева в супровідному коментарі до фото.