Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. Судячи з усього, артист знову вирішив послідувати за Настею, але вже в Мексику. Схоже саме там зірки святкують новорічні свята, хоча і не афішують, що вони разом. А в цей раз Потап взяв на відпочинок ще й свого сина.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Потапа, вона позує разом з сином десь у Мексиці. Хлопці стоять під навісом, мабуть, у вуличному кафе і тримають в руках склянки з напоями. Для прогулянки з сином артист надів строкаті червоні шорти, білу футболку з принтом і темну кепку. Судячи зі щетини на обличчі Олексія він, як і багато чоловіків, вирішив не голитися у відпустці. Його син Андрій одягнений у сині шорти і чорну футболку з мультяшним принтом, за плечима у хлопчика видно рюкзак.

Примітно, що саме з Мексики свої пляжні фотографії викладає і Настя Каменських. Також шанувальники помітили, що артисти викладали фотографії з одного басейну. І хоча вони яро приховують спільний відпочинок, фанати впевнені – парочка Потап і Настя знову разом. До того ж у пресі вже давно ходять чутки про тривалий роман Олексія і Анастасії.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа з сином. "Красунчик", "Засмаглі, але щасливі. Класно відпочити вам", "Настя теж там", "Круто, де дружина?", "Супер! Моя улюблена країна!", "Красунчики-потапчики", "Потап, респект!", "Круті", "Круті пацани", "Правильно, весь вільний час потрібно проводити з дитиною, а відпустку так тим паче", "А де Настя?", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.