Скандальна українська співачка Оля Полякова, яка всі зимові канікули засмагала в Майамі, поділилася у своєму Instagram успіхами доньки Марії.

Так, старшій доньці Полякової вдалося схуднути на сім кілограмів. 13-річна дівчинка відмовилася від солодкого, дотримувалася суворої дієти і активно займалася спортом.

"Ось так працює спорт і правильне харчування, а не відмовки, що я ще дитина (я після пологів, у мене зима, депресія, гормони, немає сили волі! Ця дівчинка герой, але вона сама прийняла це рішення і ось результат 4 місяців, відмовилася від солодкого, мучного, шоколаду, фастфуда, кока-коли! І бонус чиста шкіра особи (були прищі!) і pole dance через день! Правда я її підтримала, і теж сиділа на дієті, що не їсти при ній, мій результат -5, її - 7! Так що матусі підтримуйте дітей, разом легше! І якщо чесно хейт на її сторінці теж прискорив її, так що немає лиха без добра! Всім добра і маленьких попок". написала Оля Полякова під фото

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях підписники Полякової захоплювалися результатами Маші. Деякі відзначили, що схуднення в 13-річному віці - справа небезпечна.

Нагадаємо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася успіхами старшої доньки Маші. Так, Маша вирішила схуднути і позбутися від прищів, а артистка у всьому підтримала дівчинку. В результаті мама і дочка відмовилися від солодкого , мучного, шоколаду, фастфуду і наполегливо займалися спортом, показавши дивовижні результати.

Портал писав, що знаменитість поїхала відпочивати в Одесу, показавши ідеальну фігуру в білому купальнику. Фанатам артистка зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова викрила Леді Гагу в плагіаті.