Відомий російський комік та телеведучий Максим Галкін різко присоромив внука Алли Пугачової Микиту Преснякова.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що молодий музикант поскаржився на власній сторінці у соцмережі на кількість підписників середнього та похилого віку. За його словами їх підписка лише данина зірковій сім'ї, де народився Пресняков-молодший.

"Мій "Інстаграм": очікування – реальність", – підписав Пресняков під двома знімками: на одному зображена молодь, яка віддає перевагу альтернативній музиці, а на другому – дорослі жінки.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Галкін відразу ж зробив зауваження молодому музиканту, заявивши, що він має бути вдячний і так аудиторії, адже вона у нього є.

"Менше думай про вік аудиторії, більше радій її наявності – реальність могла б бути з порожніми кріслами", – підписав він.

Користувачі мережі повністю погодились із дописов коміка, зазначивши, що Пресняком поки не чує порад страших через свій вік.

Разом з тим варто відзначити, що російський співак і композитор Ігор Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram показав дуже незвичайне фото зі зйомок шоу "Сьогодні ввечері". Так, на спільному знімку були зображені дві легенди російської естради – Алла Пугачова і Ірина Аллегрова. Варто зазначити, що чутки про конкуренцію артисток ходять ще з часів їхньої молодості, отож це перший знімок, на якому знаменитості позують разом.

"БУЛО ДУУУЖЕ ВЕСЕЛО І ДУШЕВНО!)", - поділився емоціями Ніколаєв. Фолловери не змогли пройти повз: "Ого! Бачити Ірину Аллегрову в кадрі з Аллою Пугачовою...це нічого собі!!!!затравочка))) такого не буває)))", "Пугачова і Аллегрова як небо і земля", "ІРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА І АЛЛА ПУГАЧОВА - ДИВНО, АЛЕ ВПЕРШЕ БАЧУ ЇХ РАЗОМ...І ДИВНО, І ЗДОРОВО!", "Потрібен дует Аллегрової з пугачовою. Це буде🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀".

Крім того варто відзначити, що тільки вщухли обговорення ймовірної коханки російського пародиста Максима Галкіна, моделі Юлії Барановської, як новорічні свята знову підкинули парі купу проблем.

Після публікації нових фото в Instagram фанати підозрюють, що вони знову на межі розриву. Як видно на знімках, шоумен і його кохана відзначили цей день в гостях у своєї подруги Іди Достман.

Нагадаємо, Пугачова відсвяткувала Різдво в зухвалому міні.

Як повідомляв "Знай.ua", Пугачова показала свою скуйовджену копицю за святковим столом.

Також "Знай.ua" писав. що Пугачова зробила несподіваний поворот у своїй кар'єрі.

Пугачова і Галкін з дітьми вибралися з замку на прем'єру мультфільму