Відома українська виконавиця Анна Седокова, яка, як і багато інших співачок, перекинулася жити і заробляти в Росію, не може і дня прожити без нових публікацій в Instagram, а також історій, які вона викладає на радість своїм підписчикам.

Одним з останніх стало фото, на якому Ганна позує в спортивній толстовці і шапці, причому обидві речі виконані в однакових зелено-білих відтінках. Завершенням образу стали акуратні кросівки.

Зірка підписала фото так: "Хокей — гра сильних і сміливих ! І зухвалих ;)) З цього не бачу приводу не прилетіти, приїхати або просто прийти на Тиждень Зірок Хокею 2019 в Республіці Татарстан #KHLALLSTARS ⭐️⭐️⭐️», «Спасибі @khl , що підтримали моє прохання і запросили наших особливих та таких вродливих дівчаток конкурсу #жемчужинататарстана на ігри! @veronika_singer будеш? ❤️ Чекаємо на вас! Всіх всіх!!!"

Незважаючи на це, фанати викрили артистку в фотошопі, оскільки на фото все виявилося не таким ідеальним, як спершу здалося. Як підмітили фанати, ноги знаменитості помітно худіші, ніж на тіні, що відбиває справжню фігуру.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Незважаючи на те, що позитивних коментарів набралося чимало, багато з них виглядають таким чином: "Ань, навчи фотошопити перила, а то вони в реалі тонкі, а на тіні он які широченні😂🙈люди такі люди… 🙉не звертай на них уваги…я бачила тебе в житті…тобі не потрібен фотошоп) ти 💣«Тільки помітила дебати на тему тіні 😄 мене не бентежить те, що тінь більше, це природно, але чому ноги стоять рівно і хрест на хрест, а на тіні інша поза? 😂 я реально загналась)) і волосся на тіні в області пахви стирчать, а на Ганні вони далеко від пахви і не виходять за край кофти зовсім!! 🤣», «поясніть, будь ласка, те, що тінь більше, взагалі не бентежить, але чому на тіні інша поза? )) адже ноги стоять рівно і хрест на хрест, а на тіні вони стоять окремо?!) як?)"

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в інтернеті величезну популярність отримав уривок із комедії Один вдома з закарпатською озвучкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Анна Седокова змусила фанів поламати голову знімком, викладеним в соцмережі, де вона тримає в руках величезний букет.

Також "Знай.uа" писав, що психолог розповів про те, що таке депресія і експерименті, який дозволить відчути її.