Продюсер розлучився з сестрою Брежнєвої. Радянський і російський шоумен, продюсер Олександр Цекало, який був помічений у компанії невідомої досі брюнетки, вперше публічно прокоментував зміни у своєму особистому житті.

Так, у бесіді з журналістами kp.ru, Цекало попросив не називати його нову супутницю "коханкою". Більш того, шоумен заявив, що він розлучився з сестрою співачки Віри Брежнєвої Вікторією Галушкою.

"Я офіційно розлучений і вільний. Тому слово коханка недоречно і образливо. Повідомляю всім, хто підглядає, знімає на телефон, а після викладає в соцмережі і друкує: ми з Дариною любимо один одного, наші стосунки почалися не вчора. Ми заручені. У нас буде сім'я. Любов - це єдина річ, яку неможливо дати дуже багато. Це не я сказав. Це Генрі Міллер", - наголосив Цекало.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Цекало спустив сімейний бюджет на римські канікули з коханкою: Брежнєва цього не забуде. Відомий шоумен Цекало вирушив зустрічати Новий рік в Рим у компанії високої брюнетки азіатської зовнішності.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Цекало зрадив Брежнєвій зі стрункою азіаткою: фото пристрасної новорічної ночі потрапили в мережу.

Як і багато знаменитостей Олександр Цекало прийняв рішення зустріти Новий рік за кордоном, а не в Росії. Його вибір припав на Рим, куди він відправився в компанії привабливою супутниці, якою стала висока брюнетка азіатської зовнішності. Якщо до цього не можна було бути впевненим в тому, що чорнява брюнетка тимчасове захоплення продюсера, то тепер сумнівів бути не може: між ними все серйозно.

Також Знай.ua писав про те, що останні заяви відомого російського актора та шоумена Олександра Цекало щодо підтримки президента РФ Володимира Путіна і вагомий особистий внесок, що він зробив у виборчу кампанію, є достатньою підставою для внесення його в базу центру "Миротворець".