Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку у Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на дубайському курорті на тлі пальм, стоячи на літній терасі готелю. Для фотосесії співачка одягла симпатичний чорно-білий костюмчик, який підкреслює підтягнуту фігуру. Надя посміхається, прикривши очі, її волосся розвівається на вітрі, а на обличчі легкий макіяж.

Шанувальники дуже пораділи за Дорофєєву, адже приїхавши на курорт вона захворіла, а тепер, мабуть, їй стало краще, і вона вийшла на прогулянку. Відомо, що Надя і Дантес відпочивають у 5-зірковому готелі Nikki Beach Resort&Spa Dubai. У підписі до фотографії артистка написала: "Я сьогодні така щаслива".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Деякі радіють за Надю, що вона стала почувати себе краще, а деякі обговорюють її стиль та зачіску, а інші просто обсипають зірку компліментами і захопленими коментарями.

"Заліковий костюмчик", "Як твоє здоров'я?", "Найкрасивіша", "Надь, чудово виглядаєш. Тобі краще? Видужуй швидше, ми з тобою", "Господи, що за богиня?", "Красуня", "Дуже-дуже красива", "Ти шикарно виглядаєш", "Надя, як ти? Нарешті тобі краще", "Надя, чудово виглядаєш", "Ти найкрасивіша в світі", "Надія, навіщо тобі цей одяг?", "На стилі", "Дуже класне фото. Гарного Вам відпочинку, море позитиву і гарних емоцій", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.