Зовсім нещодавно екс-ведуча телепрограми "Орел і решка" популярна Леся Нікітюк хвалилася обручкою на безіменному пальці. Обручку подарував її коханий. Однак днями стало відомо, що весілля Никитюк може не відбутися. Про це повідомляє NewFormat.

Леся Нікітюк перебуває у відносинах зі своїм сусідом по сходовій клітці. Чоловік невисокого зросту, багатий і дуже успішний. Він займається дорожнім бізнесом.

"Це ж треба було зустріти його у себе під квартирою. На цьому ж поверсі, в тому ж самому будинку — це мій сусід. У нас двері в двері, і всі три роки ми жили один з одним через стіну, але оскільки я часто літала, ми не зустрічалися", - розповіла раніше Леся.

Після нетривалих відносин обранець зробив Лесі Никитюк пропозицію. Телеведуча взяла кільце, кажучи заповітне: "Да!". Прикрасою на безіменному пальці вона похвалилася в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Відразу після заручин Леся Нікітюк розпочала підготовку до весілля. Перш за все зірка почала вибирати весільну сукню. Вона придивилася відразу декілька варіантів.

"Хочу, щоб фату несли мої дівчатка-племінниці, посипали пелюстками троянд. Мені хотілося б зробити кілька весіль. Є дуже багато родичів, хотіла б запросити всіх, у кого гуляла на весіллі я, кому дарувала ті сервізи. Нехай мені теж подарують", - поділилася Леся.

Утім, за словами Інсайдера, заплановане свято може не відбутися. Леся Нікітюк боїться, що сімейне життя позбавить її кар'єри. Зараз у зірки з'явилася велика кількість пропозицій роботи, а дохід зріс у кілька разів. Це заважає їй будувати повноцінні стосунки з коханим і приділяти йому достатньо часу.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою: богиня не тільки ламінату.

Також портал "Знай.uа" писав, що Нікітюк похвалилася спортивними успіхами: кидай лижі, санчата в руки.