Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавнього відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, відправившись кататися на лижах. Так, артистка похвалилася трепетними кадрами з собаками породи хаскі і навіть показала, як самостійно проїхалася на упряжці, привітавши шанувальників з Новим старим Роком.

"Хотіла з поросятами, але не було😁
Старий Новий рік❤️Бажаю всім щастя, добра, пригод та великого кохання🙏Дєвочки завжди будьте красивими і з класними фігурами! Мужики - Вам всім дєвочок красивих з класними фігурами;) ну і Гєліків😎🤘🏻Всім нових подвигів, досягнення ...і здоров’я Вашим батькам🙏❤️😘Дякую що з ЛедіЛе - мої 2,5💋", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не змогли пройти повз: "хаскі просто супер,а Лесечка як завжди бомба", "Леся, макіяж у вас з ними однаковий на очах)👸", "Собачки природніше виглядають на фото,ніж Ваше відретушоване обличчя/", "Яка краса😍😍😍👍👍👍які собачки просто клас клас клас👍👍👍".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.