Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове селфі, похвалившись кардинальними змінами у зовнішності. Так, артистка змінила колір волосся, перетворившись з шатенки на руденьку красуню.

"Так чи ні ?", - поцікавилася Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Ні звичайно 😌 мені більше подобався старий імідж((", "Русалонька Аріель.👍👍👍🌺🌺🌺", "Руда киця", "На дружину кролика Роджера схожа!", "Руда бестія 👏👏👏🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.