Популярний український співак, шоумен і серцеїд Олег Винник не лишився байдужим до майбутніх виборів президента, запланованих на березень 2019 року.

То ж він поділився своїми амбітними планами, щодо можливості вступити в передвиборчу гонку за президентське крісло.

Як виявилося, виконавець уже думав над тим, щоб піти в політику, але при цьому він уточнив, що для того, щоб висунути свою кандидатуру в президенти, йому потрібні певні умови.

На думку Винника, для того, щоб балотуватися в президенти України, йому необхідно бути мільярдером. У своєму інтерв’ю співак щире зізнання.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

"Якщо б я був мільярдером і знав би, що мій бюджет більше нашої країни, я б пішов у президенти і зробив її щасливою. Це, чесно кажучи, просто від усього серця. Колись я про це навіть замислювався, як це круто володіти великими коштами, які ти можеш вкласти в розвиток своєї країни," - розповів Олег Винник.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська виконавиця Ольга Полякова часто балує своїх фанатів знімками в Instagram. Не так давно вона виклала на загальний огляд своє фото в 16 років, чим викликала шквал емоцій. Фани помітили, що старша дочка Полякової як дві краплі схожа на свою матір на фотографії.

Як повідомляв портал "Знай.uа": виконавець Едель Лінн звинуватив Винника в тому, що той краде фрагменти з чужих пісень і видає їх за свої. З цієї причини, як підмітив Лінн, у текстах українського виконавця відсутній який-небудь сенс. Вінник, в свою чергу, всі звинувачення заперечує і звинувачує Едель у наклепі, а також загрожує судовим розглядом. Зокрема, йдеться про композицію Візьми мене в полон, з якою Лара Мелтеми вже виступала в 2001 році, але через деякий час її адвокат виявив таку ж пісню, але у виконанні Винника, в інтернеті.

Також "Знай.uа" писав, що з фіналісткою Битви екстрасенсів стався курйозний випадок. Жінка, яка на проекті розповідала про багато подій в минулому і майбутньому, проводила неймовірні розслідування, не змогла передбачити крадіжку дзеркал з власного автомобіля. Як припускають користувачі в мережі: "чакри засмітилися, третє око не бачило, довелося йти до копам".