Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне святкове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує стоячи на веранді котеджу на тлі засніжених гір. Геолокація до фотографій свідчить про те, що вони були зроблені на гірськолижному курорті Буковель. Для яскравої зимової фотосесії Леся одягла чорні лосини і відвертий темно-синій топ з зірковим принтом, який підкреслює пружні груди телеведучої. Незважаючи на холод і сніг, Леся позує на вулиці без верхнього одягу, її волосся розпущене, а на голові лижні окуляри.

Схоже, Нікітюк вирішила побешкетувати, вона набирає жмені снігу, підкидає над головою і потім позує на камеру під "снігопадом". У підписі до фотографії телезірка розповіла, як її замело: "Доброго ранку. Мене вже замело, якщо в снігу побачите щось блискуче, відкопайте, обігрійте, сфоткайтесь", - жартівливо написала Леся. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати її веселе фото. Фолловери засипають Нікітюк компліментами, але деякі все ж турбуються, що такі веселощі можуть закінчитися застудою.

"Тобі не холодно?", "Красу не застуди", "Леська, цицьки обморозиш!", "Ти там на льодину ще не перетворилася?", "Богиня!", "Класна фотка!", "Леся, як Вам не холодно в літній маєчці? Не застудіться!", "Яскраво і радісно", "Вам не холодно?", "Не холодно?", "Вона як завжди чудово виглядає. Хочу до тебе, Леся", "Красуня", "Не замерзла?", "Гарна як ніколи! Удачі", "Дуже круті фотки", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.