Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Однак під час відпочинку в Дубаї, куди він відправився зі знаменитою дружиною, Дантес почав частіше публікувати фотографії на своїй сторінці.

Так на черговому знімку, який з'явився в записі Дантеса, він позує в басейні, плаваючи на надувному лебеді. Мабуть, Вова і Надя весело проводять час на відпочинку і часто фотографують один одного. В басейн Дантес забрався в одних тільки червоних шортах, на його руках видно татуювання, а волосся мокре і розпатлане. Як відомо, зіркова парочка відпочиває в Дубаї.

У підписі до фотографії чоловік Дорофєєвої заговорив про вірність: "Дуже важко втекти від лебединого переслідування. Лебеді, як птахи любові і краси (сам зараз придумав це), завжди прагнуть до таких же в світі людей. Варто було мені спуститися в басейн, так відразу почалося: «Залишайся хлопчик з нами, будеш нашим королем» і всі ці речі. Але я, як пінгвін (пробило мене жорстко на птахів), відданий одній!".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію Дантеса. "Нічого не зрозуміла, але милий текст", "Красава", "Відданий пінгвін – це щось нове", "Оце ти гусак, звичайно", "Боже, як мило", "Чому з надувних тільки фламінго, пончики і лебеді. Де голуби, наприклад? (Пончики, здається, не птах)", "З такою дружиною і дивитися на інших не хочеться (мені так здається)", "Просто красунчик", "Надя, твій чоловік від безвиході на лебедя заліз", "Прямо лебедина ода", "Блін, але це мило, чорт візьми", "А чого в трусах? Показав би свого удава", "Був патлатою циганкою, тепер відданий пінгвін", "Я так розумію ви з Надею по черзі один одного фоткаєте", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Дантес розповів, як опинився під каблуком Дорофєєвої.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.