Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку у Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на дубайському курорті, сидячи на гойдалці у вигляді "ловця снів". Для фотосесії вона одягла довге закрите плаття білого кольору і простенького фасону. Волосся Дорофєєвої розпущене і розпатлане вітром, а на її обличчі немає макіяжу. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений на курорті Nikki Beach Resort&Spa Dubai в ОАЕ. У підписі до фотографії Надя залишила мудру пораду шанувальникам.

"Зупинитися – це завжди страшно. Ти біжиш, плануєш, не спиш, мрієш, ставиш нові цілі, працюєш. Весь час працюєш. І ти щасливий. Але іноді просто необхідно сказати собі «так стоп, хвилиночку». Насолодись своїм улюбленим латте, хай сонце тобі посміхнеться і поцілує твоє обличчя, з'їж бургер і не карай себе за це, радій усьому. Ну а потім знову біжи", - написала артистка.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Деякі радіють за Надю, що вона стала почувати себе краще, а деякі обговорюють її стиль та зачіску, а інші просто обсипають зірку компліментами і захопленими коментарями. "Найкрасивіша", "Господи, яка гарна", "Надя правильні слова, пора дитинку вам!" "Життєві слова", "Шикарна", "Яке красиве фото", "Дуже красива дівчина", "Надя на ловці снів", "Мудрі слова – за це я тебе й люблю, Надя", "Дуже красиво і стильно", "Чудовий кадр!", - пишуть в коментарях до фото Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську вроду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.