Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість нарешті відправилася на відпочинок в сонячний Маямі, адже довгий час не могла дозволити собі відпустку через гастрольний тур Diva. Так, артиска виставила спільне фото з Філіпом Кіркоровим і маленькою донькою Софією, показавши, як відмінно проводить час.

"Відсвяткували старий Новий рік з любим Хрещеним Філіпом @fkirkorov ! 🎄❄️", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Кароліна не ображайся але дівчинка не красива", "А де ЧОЛОВІК? Це ж сімейне СВЯТО", "Може Ви та сама ідеальна пара?", "Шкода що дочка Ані Лорак схожа на Мурата на турка, не вистачає дівчинці слов'янської краси (((((".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.