Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і одразу ж почала посилено працювати, репетируючи майбутній концерт. Так, артистка виклала селфі в дзеркалі і зізналася, що вже встигла втомитися.

"Свєтік втомилася😳#репа", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Зате яка гарна", "найулюбленіша ❤️ ще зовсім трохи 🙏🏻", "Свєтік не втомилася, Свєтік зледащала😆", "...потрібно хоча б трохи відпочити...❤️❤️❤️", "Відпочивати тобі потрібно Свєт)👊👊👊👍так заженеш себе)бережи себе)".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.