Відомий російський співак Сергій Лазарєв дуже активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість відправився на відпочинок в сонячний в Маямі разом із зірковими друзями: Філіпом Кіркоровим і Ані Лорак. Так, артист виклав спільний кадр, зізнавшись у любові близьким людям.

"Дружба в шоу-бізнесі існує!! Наочний приклад!! Люблю вас, мої друзі!", - зворушливо підписав знімок Лазарєв. Фолловери не пройшли повз: "Коли вже Ви,Сергій,зільєтеся з Кароліною у міцну,дружну,повноцінну російську сім'ю-вся країна б полегшено видихнула", "Це Сімейка якась 💙", "Печаль що ви з Ані не пара.. дівчинка така радісна з вами ... Сергій сподіваюся, що ви знайдете своє щастя і свою половинку 💟", "Молодці, як гарно й тепло від фото, ваші емоції справжні".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.